وأرفق القارئ صوراً للمنطقة قبل وبعد قيام شباب المنطقة بتطويرها، إلى جانب صوراً من تصريح حى غرب الإسكندرية، وقال فى رسالته "تحويل قطعه من شريط المحمودية خلف قسم شرطه م البصل من أرض موبوءة بها اطفال شوارع ومسجله خطر واسطبل للحمير والعربات الكارو..ونحن شباب ثورتى 25/30 وهذا حال مسؤلينا بعد ان تأكدوا ان هذه الأرض تم التخلص من البلطجية وخلافه يردون ان ينسبوا هذه المجهودات اليهم وبعد تحويلها إلى مشتل ومنظر جمالى خلاب يريدون ان يقضوا عليها مرة اخرى وتحويلها إلى وكر للبلطجية وأطفال الشوارع ويتهمونا اننا بلطجية من اجل مصالح شخصية"
وأضاف " دى أرض ملك للدولة واحنا مشينا قانونى وأخدنا ورقة من حى غرب اننا نستأجرها منهم وكتبنا فى الورقه اننا نترك الأرض فى حين طلبتها الدولة واحنا نضفناها وزرعناها وخلناها مشتل ومنظر جمالى لكن المحافظه لسه مصدقتش على الطلب ومش عايزين يعترفوا بالورقة اللى اخدناها من الحى وطلبوا مننا اخلاء الارض بس مش عشان الدولة محتجاها لا عشان مصالح شخصيه منهم فيهم وقالوا للمحافظ اننا بلطجية واننا سرقنا الأرض ووضعنا يدنا عليها واننا حراميه فطلبوا من المحافظ انهم يزيلوا المشتل واننا مش مشيين قانوني".
وتابع "بقلنا سنتين واكتر بننظف الأرض دى والحى عارف بكدا بس عشان مصلحهم مع بعض عملو كدا ومش راضين يخلونا نقابل رئيس الحى والمحافظ بردو مش عارفين نقابله المشكلة"
شاركونا فى تحرير المواد الصحفية بإرسال الصور والفيديوهات والأخبار الموثقة لنشرها بالموقع والجريدة المطبوعة، عبر خدمة "واتس آب اليوم السابع " برقم 01280003799، أو عبر البريد الإلكترونى send@youm7.com، أو عبر رسائل "فيس بوك"، على أن تُنْشَر الأخبار المُصَوَّرَة والفيديوهات باسم القُرّاء.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)