سماح أنور: أدهم ابنى عنده 30 سنة ومنشغل بالبيزنس والسياحة ولا يميل للعمل بالفن

الأحد، 26 أبريل 2026 03:00 م
سماح أنور خلال مداخلتها لتليفزيون اليوم السابع مع عمرو صحصاح

حاورها عمرو صحصاح

تحدثت النجمة سماح أنور خلال مداخلة هاتفية مع تليفزيون اليوم السابع عن نجلها الوحيد أدهم، حيث بسؤالها عن إمكانية عمله بالفن ومساعدته، قالت:" أنا مش من الناس اللى بحب أتدخل في مصير حد.. ما بالك ابنى بقى.. ابنى لازم أسنده وأشجعه على اللى هو عايزه.. عايز يمثل يمثل.. عايز يخرج يخرج.. لكن هو دماغه بيزنس أكتر هو مش متداخل في الفن أوى وأدهم النهاردة عنده 30 سنة.. ليه مجاله البيزنس والسياحة والحاجات دى وهو حاببها أكتر ولاقى نفسه فيها".

سماح أنور لتليفزيون اليوم السابع: أنا أسوء النقاد لنفسى وعمرى ما اتبسطت ليا

علقت النجمة سماح أنور على أبرز محطات مشوارها الفنى خلال مداخلة هاتفية لتليفزيون اليوم السابع  حيث قالت: "والله أنا بحترم مشوارى كله، لكن الحقيقة أنا من أسوء النقاد ليا، فعمرى ما اتبسطت لنفسى، عشان كدة الدور اللى نفسى فيه لسة ماجاش والدور اللى بعتزه بيه يمكن لسة هعمله.. مفيش حاجة عملتها أنا بالنسبة لى واخدة التقدير الكافى من وجهة نظرى فى شغلى أنا فى تقييمى لنفسى".

وبسؤالها عن شخصية سعاد بمسلسل "حكاية نرجس"، وهل ينطبق عليها هذا الحديث، قالت أنور: "شخصية سعاد فعلا ردود الأفعال عليها، مخليانى في السماء السابعة بما أننا بنتكلم في اليوم السابع يعنى".

 

سماح أنور لليوم السابع: مهرجان أسوان ممتع وبتمنى أوصل لأحسن فيلم كرئيس لجنة تحكيم


أجرى تليفزيون اليوم السابع مداخلة هاتفية مع النجمة سماح أنور بالتزامن مع عيد ميلادها، حيث تتواجد حاليا فى فعاليات مهرجان أسوان الدولى لسينما المرأة، حيث قالت: "أول مرة أحضر مهرجان أسوان، وتواجدى لكونى رئيس لجنة التحكيم لأفلام الاتحاد الأوروبى التي تقدر بـ 30 ألف يورو ودى الجايزة المالية الوحيدة في المهرجان.. ومعايا في اللجنة الأساتذة الكبار باسم سمرة وأورى جودة وعضو من أسبانيا وناقد تونسى وإن شاء الله نوصل للشئ الكويس بإذن الله".

وعن تجربة المشاركة والتواجد في المهرجان، خاصة وأنها للمرة الأولى قالت سماح أنور: "بالعكس أنا سعيدة جدا بالمهرجان نفسه لإنه مهتم بقضايا المرأة جدا على المستوى المصرى والعربى والدولى، ووجود الاتحاد الأوروبى مخلى فيه توليفة متميزة من الأفلام ومخلى فيه دعم كمان ليها.. بالإضافة إلى أن المهرجان نفسه عامل مجهود ضخم جدا مش بس بيعرض أفلام وعامل جوايز بشكل مُحكم بس، لكن كان عامل ورش من شباب أسوان بنات وولاد بيعملوا أفلام قصيرة وطويلة، والسنة دى عاملين 92 فيلم فدى حاجة الحقيقة فخورة وفرحانة بيها.. وبشوف إن دور المهرجانات كدة تلاقى الثقافات والناس ومساعدة الناس الجدد وإزاى نقدر نطور الصناعة وكدة".

سماح أنور: لما أمى كانت تهنينى بعيد ميلادى أقولها ومين قالك إنه عيد


أجرى تليفزيون اليوم السابع مداخلة هاتفية مع النجمة سماح أنور تزامنا مع الاحتفال بعيد ميلادها، حيث أوضحت أنها من الفنانات اللاتى لا تميلن للاحتفال بهذا اليوم على الإطلاق.

وقالت النجمة سماح أنور فى تصريحاتها لتليفزيون اليوم السابع: "كان دايما لما أمى تهنينى بعيد ميلادى أضحك وأقولها ومين قالك إنه عيد أصلا".

وأضافت أنور فى تصريحاتها لتليفزيون اليوم السابع قائلة: "مسألة السن، لا تمثل لى أى قلق، لكنى بحب الهدوء.. يعنى الواحد يوم عيد ميلاده ده فرصة إن يقعد مع نفسه ويشوف نفسه هو بقى أحسن فى إيه، وأوحش فى إيه.. أنا من الناس دى ما بحبش الدوشة أوى".

وتابعت فى تصريحاتها قائلة: "أنا دائما بحب أقعد مع نفسى.. الصخب والدوشة ما بحبهمش، خاصة فى الوقت اللى إحنا فيه الناس انشغلت بحاجات تانية أكثر أهمية.. أنا بتكلم عن نفسى يعنى.. وفى نفس الوقت أنا كصاحبة عيد ميلاد ما بكونش عايزة احتفل، وفيه ناس كتيرة مثلى".

 




أخبار اليوم السابع على Gogole News تابعوا آخر أخبار اليوم السابع عبر Google News
قناة اليوم السابع على الواتساب اشترك في قناة اليوم السابع على واتساب



الرجوع الى أعلى الصفحة