أحمد العوضى: عاهدت ربنا ما أكسّبش حد أعرفه فى مسابقتى واللى فازوا 200 شخص

الأحد، 07 أبريل 2024 07:25 م
أحمد العوضى: عاهدت ربنا ما أكسّبش حد أعرفه فى مسابقتى واللى فازوا 200 شخص أحمد العوضى

كتب الأمير نصرى

قال الفنان أحمد العوضى: لو واحد من المعجبين قال لى بحبك فى الشارع أبرك من 10 يهاجمونى، وأنا طالع ونشأت مع الأغلبية من الناس، ولو جانى دور ابن أكابر هعمله لكن المسلسل هيكون منحاز للطبقة دى، وأنا اللى يهمنى اللى أنا طالع من وسطيهم".

وأضاف أحمد العوضى، خلال حواره ببرنامج "ع المسرح"، مع الإعلامية منى عبد الوهاب، على قناة الحياة: جمهورى على السوشيال ميديا بركة من الله ورزق، ولما الكلام بيكون بلا ضوابط على السوشيال ميديا ما يعجبنيش، وما ينفعش لو فى حاجة ما أعرفش أقولها فى الشارع وأكتبها وأنا مستخبى على السوشيال ميديا وده مش جدعنة".

وعن المسابقات التى يقدمها على السوشيال ميديا قال: بيدخل على صفحتى فى اليوم نصف مليون متسابق وده عهد بينى وبين ربنا أنا مش ملزم بيه، وعهدت ربنا إن عمرى ما أكسب حد أعرفه، وبحط السؤال واختبار بإيدى وبكلم الناس بنفسى بعمل كل شيء بنفسى لأن ده بينى وبين ربنا، وكسبت أكثر من 200 شخص خلال رمضان، ويكفينى اللى كسب دعالى".


 




أخبار اليوم السابع على Gogole News تابعوا آخر أخبار اليوم السابع عبر Google News
قناة اليوم السابع على الواتساب اشترك في قناة اليوم السابع على واتساب



الرجوع الى أعلى الصفحة