حب ما تعمل حتى تعمل ما تحب.. طالب حقوق يبدع فى عمل أحلى ساندوتش هامبورجر (فيديو)

الجمعة، 25 أغسطس 2023 03:00 ص
حب ما تعمل حتى تعمل ما تحب.. طالب حقوق يبدع فى عمل أحلى ساندوتش هامبورجر (فيديو) الشاب خالد أشرف

فاطمة محفوظ

التقى تليفزيون " اليوم السابع" بالشاب خالد أشرف، البالغ من العمر 23 عاما، طالب بكلية الحقوق، من حي المقطم محافظة القاهرة، والذي يعمل في مجال المطاعم من صغره.

قال خالد :" انا بشتغل وانا عندي 12 سنة، وكنت باخد 60 جنيه في الأسبوع، كنت بشتغل في محل حلواني، وكافيهات ومطاعم، الشغل كان وقت الاجازة بس، والحمد لله فهمت الشغل وفتحت عربية اكل ومشروبات انا وأخواتي، وبنقدر ننسق بين الشغل والدراسة".

وأضاف خالد قائلا:" أخواتي الاثنين بيدرسوا كومبيوتر، بالنسبة للأهل بيهتموا بالشهادة اكتر أيام الدراسة، ومكنش في اعتراض منهم لاكن قالوا لى، انت هتكلف فلوس فخلى بالك، وادرس المشروع كويس على شان متخسرش انت لسة صغير ومش هتقدر تتحمل الخسارة، واحنا قدرنا نظبط أيام الامتحانات مع بعض وكمان نحافظ على الشغل.

واكد خالد قائلا:" حب ما تعمل لتعمل ما تحب، وان شغلى وانا صغير خلانى اعتمد على نفسى، وخلق مننا شخصية قوية، كنت بصحي بدرى وانا صغير وعندي مسئولية شغل حتى لوكنت بتشغل حاجة صغيرة جدا فانت مسئول".




أخبار اليوم السابع على Gogole News تابعوا آخر أخبار اليوم السابع عبر Google News
قناة اليوم السابع على الواتساب اشترك في قناة اليوم السابع على واتساب