الغندور يعلق على أزمة تغيير ملاعب بعض الفرق بالدورى

الثلاثاء، 08 ديسمبر 2020 11:00 م
الغندور يعلق على أزمة تغيير ملاعب بعض الفرق بالدورى خالد الغندور

كتب - هيثم عويس
علق خالد الغندور على أزمة تغيير ملاعب بعض مباريات الدوري الممتاز واستفادة فرق بعينها منها، مؤكدًا: "لو عايزين عدالة في الكرة المصرية خلوا الفرق كلها تلعب على أرضها خصوصا أن اتحاد الكرة بيطلب من الأندية تحدد الملعب اللي هتلعب عليه مبارياتها".
 
قال في تصريحات لقناة الزمالك: "ليه الأهلي ميلعبش مع الإسماعيلي في الإسماعيلية ومع المصري في بورسعيد ومع غزل المحلة في المحلة ومع المقاصة على ملعبه طيب ليه بيعملوا دوري؟ عايزين عدالة في اختيار الملاعب".
 
أردف: "هل الزمالك لو كان جاب أحمد الشيخ وأمير عادل وصالح جمعة كان هيبقى فريق قوي ولما مضمهمش بقى فريق عادي وضعيف".
 
أشار: "فيه نغمة على السوشيال ميديا أنه الفرقة بتوقع والفرقة بتنهار هو الأحسن يدفع اللعيبة بتاعتك فلوسها المتأخرة وتحافظ عليها ولا تجيب صفقتين سوبر وتعمل فرقعة".



أخبار اليوم السابع على Gogole News تابعوا آخر أخبار اليوم السابع عبر Google News
قناة اليوم السابع على الواتساب اشترك في قناة اليوم السابع على واتساب



الرجوع الى أعلى الصفحة